Арсеньєва, Лариса ЮріївнаЗолотоверх (Курпілянська), Катерина Володимирівна2016-04-252016-04-252015Арсеньева, Л. Ю. Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / Л. Ю. Арсеньева, К. В. Курпілянська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 90-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22944uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчова продукціяпробіотикиякістьfood productsprobioticsqualityЯкість харчової продукції з пробіотичними властивостямиThesis