Рак, Валентина ПетрівнаЮрчак, Віра Гаврилівна2014-10-232014-10-232014Рак, В. П. Удосконалення технології хліба з використанням ароматичного хмелю і хмельового препарату / В. П. Рак, В. Г. Юрчак / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17563У суспільстві зростає зацікавлення до продуктів, які мають функціональне призначення. На деяких хлібозаводах і пекарнях України повертаються до класичних технологій та застосовують сучасні розробки приготування хліба з використанням хмелю. The society is growing interest in products that are functional purpose. Some bakeries and bakery return to Ukraine classical technology and modern design used in making bread use of hops.otherароматичний хмельхмельовий препаратхлібaromatic hopshop drugbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології хліба з використанням ароматичного хмелю і хмельового препаратуOther