Мироненко, Світлана МихайлівнаБут, Сергій АнатолійовичБойко, О. О.2014-12-122014-12-122014Мироненко, С. М. Особливості процесів пророщування ячменю / С. М. Мироненко, С. А. Бут, О. О. Бойко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. – С. 110 – 115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19162Розраховано кількість теплового потенціалу та кисню, які необхідні для пророщування солоду. Сформульовано недоліки існуючих пристроїв розпилення. Запропоновано конструкцію пристроїв для зволоження солоду – деінтеграторів водяного потоку, які позбавлені цих недоліків. Calculated amount of thermal capacity and oxygen are required for germination of malt. Formulated shortcomings of existing devices sputtering. The construction of devices for humidifying malt - deintehratoriv water flow, which are devoid of these shortcomings.otherпророщуванняячміньсолодпивоgerminatingbarleymaltbeerкафедра мехатроніки та пакувальної технікиОсобливості процесів пророщування ячменюArticle