Особливості процесів пророщування ячменю - Мироненко, Світлана Михайлівна; Бут, Сергій Анатолійович; Бойко, О. О. (My University, 2014)
Розраховано кількість теплового потенціалу та кисню, які необхідні для пророщування солоду. Сформульовано недоліки існуючих пристроїв розпилення. Запропоновано конструкцію пристроїв для зволоження солоду – деінтеграторів водяного потоку, які позбавлені цих недоліків. Calculated amount of thermal capacity and oxygen are required for germination of malt. Formulated shortcomings of existing devices sputtering. The construction of devices for humidifying malt - deintehratoriv water flow, which are devoid of these shortcomings.
Keywords: пророщування; ячмінь; солод; пиво; germinating; barley; malt; beer; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки