Вплив високотемпературного газового середовища на короткотермінову повзучість молібдену - Власов, Максим Андрійович; Башта, Анатолій Володимирович (My University, 2025)
У наведеному матеріалі досліджено залежність високотемпературної повзучості молібдену при різних концентраціях і складах газу в якості корозійного середовища в умовах лінійного статичного навантаження.

This paper investigates the dependence of the high-temperature creep of molybdenum at different concentrations and compositions of gas as a corrosive medium under linear static loading.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; вплив; високотемпературне газове середовище; короткотермінова повзучість; молібден; impact; high temperature gas environment; short-term creep; molybdenum