Модернізація транспортної системи дифузійного апарату похилого типу DC-8 - Кадиков, Максим Григорович; Люлька, Дмитро Миколайович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2013)
Модернізація транспортної системи проводиться шляхом розміщення на зовнішніх витках шнеків гумових смуг для очищення теплообмінної поверхні корпусу, що дозволить покращити прогрівання сокостружкової суміші. Modernization of transport system is performed by placing the coils on the outer screw rubber bands for cleaning heat exchange surface of the body that will improve the heating of the mixture sokostruzhkovoyi.
Keywords: транспортна система; виток шнека; очищення; transport system; turn the screw; cleaning; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування