Дослідження впливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2007)
В тезах представлено закономірності зміни технологічних характеристик напівфабрикатів і показників якості готової продукції в залежності від дозування глюкозно-фруктозного сиропу та в порівнянні з впливом цукру. Встановлено технологічно доцільне дозування глюкозно-фруктозного сиропу для виробництва булочних виробів. In theses presented patterns of technological change in the characteristics of semi-finished and finished product quality, depending on the dosage Glucose-fructose syrup and compared with the influence of sugar. Established technologically appropriate dosage Glucose-fructose syrup production buns.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; цукор; тісто; булочні вироби; glucose-fructose syrup; sugar; dough; buns; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів