Валінкевич, Наталія ВасилівнаДанкевич, Андрій Євгенович2024-06-122024-06-122018Валінкевич, Н. В. Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств / Н. В. Валінкевич, А. Є. Данкевич // Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства : тези I Міжнародної науково-практичної конференції, 8–9 листопада 2018 р. – Житомир, 2018. – С. 34–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43435В нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управлінняIn the current ecological situation, the way to solve problems is a systemic approach to the organization of agricultural production, which is based on a deep understanding of the essence of the most important biological and biotechnological processes related to the health of the nation, the need for radical changes in the managerial and marketing activities of agricultural enterprises in order to increase the quality of their activities, necessarily using modern management systems and methodsukдиверсифікаціяінтеграціяінноваціїпродовольча безпекааграрна політика ЕСсільськогосподарські підприємствасоціальна політиказдоровя націїdiversificationintegrationinnovationfood securityagricultural policy of the EUagricultural enterprisessocial policyhealth of the nationкафедра економіки і праваОптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємствThesis