Сучасні тренди візуального мерчандайзингу - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
Досліджено сучасні тренди візуального мерчандайзингу.
Keywords: мерчандайзинг; merchandising; візуальний мерчандайзинг; visual merchandising; тренд; trend; кафедра економіки і права