Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-04-112013-04-112012Скорченко, Т. А. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Товари і ринки. – 2012. – №1. – С. 138-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7429Обгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.otherзгущене варене молокоcondensed milkзамінник цукруsweetenerглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupкваліметріяqualimetryкомплексний показник якостіcomprehensive qualityкафедра технології молока і молочних продуктівЯкість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропамиArticle