Гойко, Ірина Юріївна2014-06-112014-06-112014Гойко, Ірина. Обгрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві функціональних продуктів / Ірина Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 64-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14940Проведені дослідження показали можливість використання не-традиційної рослинної сировини як джерела цінних БАР,що мають широкий спектр біологічної дії в якості функціональних інгредієнтів для збагачення харч, продуктів. Studies have shown the possibility of using non-traditional plant material as a source of biologically active substances, which have a wide range of biological effects as functional ingredients for food enrichment, food.uk-UKнетрадиційна рослинна сировинафункціональні продуктиalternative herbsfunctional foodsкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві функціональних продуктівOther