Обгрунтування використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві функціональних продуктів - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2014)
Проведені дослідження показали можливість використання не-традиційної рослинної сировини як джерела цінних БАР,що мають широкий спектр біологічної дії в якості функціональних інгредієнтів для збагачення харч, продуктів. Studies have shown the possibility of using non-traditional plant material as a source of biologically active substances, which have a wide range of biological effects as functional ingredients for food enrichment, food.
Keywords: нетрадиційна рослинна сировина; функціональні продукти; alternative herbs; functional foods; кафедра технології оздоровчих продуктів