Українська мова (за професійним спрямуванням) - Науменко, Наталія Валентинівна; Бажан, Оксана Миколаївна; Векуа, Оксана Віталіївна; Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2013)
Практикум містить навчальні завдання, призначені для систематизацій та закріплення знань з усіх розділів курсу «Українська мова (за професійним спрямуванням)» . Мета практикуму – удосконалення зв’язного мовлення студентів, набуття ними навичок ведення наукових досліджень та укладання ділових паперів пов’язаних із реальними комунікативними ситуаціями. Усні та письмові завдання створені на засадах міжпредметних зв’язків у контексті відповідних спеціальностей. This workshop includes learning objectives designed to systematyzatsiy and consolidation of knowledge from all parts of the course "Ukrainian language (for professional purposes)." The purpose of the workshop - Improving connected speech of students acquiring skills in their research and conclusion official papers related to real communicative situations. Oral and written assignments made on the basis of inter-subject relations in the context of relevant specialties.
Keywords: професія; терміни; мова; profession; deadlines; language; кафедра гуманітарних дисциплін