Кількісна оцінка виходу битих зерен пшениці в процесі лущення - Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Проведено кількісну оцінку виходу битих зерен пшениці під час її лущення. Досліджено вплив тривалості лущення, натури зерна та швидкості обертання на вихід битих зерен. встановлено, що вказані фактори приводять до збільшення виходу битих зерен під час лущення пшениці.
Keywords: пшениця; лущення зерна; кафедра технології зберігання і переробки зерна