Ефективність застосування біостимуляторів та мікродобрив на посівах ярої пшениці у Північному лісостепу України - Бакай, Ілларіса Дмитрівна; Василенко, Олександр Володимирович; Тогачинська, Ольга Василівна (My University, 2012)
Наведено результати вивчення ефективності біостимулятора росту рослин Емістим С, мікродобрив, Байкал ЕМ-ІУ, Ембіонік та Едем (витяжка) у посівах ярої пшениці. Досліджено їх вплив на рівень ураження хворобами, видовий та кількісний склад бур’янів, урожай та якість зерна. Представлено фактичний та потенційний (без впливу фузаріозної кореневої гнилі) врожаї.
Keywords: біостимулятори; мікродобрива; яра пшениця; важкі метали; хвороби; бурьяни; врожай; втрати врожаю; биостимуляторы; микроудобрения; яровая пшеница; тяжелые металлы; болезни; сорняки; урожай; потери урожая; biostimulators; fertilizers; spring wheat; heavy metals; diseases; weeds; crop; crop losses; кафедра екології та екоменеджменту