Національний університет харчових технологій2024-12-162024Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : програма та матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2024. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46073У даному збірнику представлено програму та матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», започаткованої Національним університетом харчових технологій. Збірник призначений для викладачів, здобувачів закладів вищої освіти, наукових співробітників, а також фахівців молочної промисловості.This collection presents the program and materials of the All-Ukrainian scientific and practical conference "Dairy industry from the producer to the consumer: modern trends and guidelines", initiated by the National University of Food Technologies. The collection is intended for teachers, graduates of institutions of higher education, researchers, as well as dairy industry specialists.ukнаукові розробкивиробництво молочних продуктівякісні показникиscientific developmentsproduction of dairy productsquality indicatorsМолочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтириBook