Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
У даному збірнику представлено програму та матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», започаткованої Національним університетом харчових технологій. Збірник призначений для викладачів, здобувачів закладів вищої освіти, наукових співробітників, а також фахівців молочної промисловості.

This collection presents the program and materials of the All-Ukrainian scientific and practical conference "Dairy industry from the producer to the consumer: modern trends and guidelines", initiated by the National University of Food Technologies. The collection is intended for teachers, graduates of institutions of higher education, researchers, as well as dairy industry specialists.
Keywords: наукові розробки; виробництво молочних продуктів; якісні показники; scientific developments; production of dairy products; quality indicators