Дочинець, Інга Вікторівна2019-02-202019-02-202018Дочинець, І. В. Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів / І.В. Дочинець, // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та Безпека», 14-15 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – С. 14-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28849Значення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості. Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.uk-UKоздоровленняпродуктилікуванняхарчуваннямікронутрієнтиhealth improvementproductstreatmentnutritionmicronutrientsкафедра готельно-ресторанної справиМікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктівThesis