Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2018)
Значення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості. Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.
Keywords: оздоровлення; продукти; лікування; харчування; мікронутрієнти; health improvement; products; treatment; nutrition; micronutrients; кафедра готельно-ресторанної справи