Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України - Безуглий, А. О.; Бібик, Ю. М.; Білаш, С. В.; Гаряга, Л. О.; Демчишак, Н. Б.; Заяць, Тетяна Анатоліївна; Концева, В. В.; Кожушко, О. В.; Колесник, С-В. П.; Литвиненко, А. В; Максименко, Д. В.; Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2021)
У колективній монографії представлено дослідження фінансово-управлінської основи розвитку територіальних громад; економічної політики держави; трансформації фінансового ринку; фінансово-правових аспектів та перспективи розвитку ринку віртуальних активів; домінуючих перспектив та стратегічних напрямків розвитку страхового ринку; оцінки фінансової спроможності дорожніх підприємств при проведенні процедури закупівлі; аудиту фінансових результатів діяльності підприємства; управління оборотними активами підприємства.
Keywords: територіальна громада; local community; економічна політика; economic policy; фінансовий ринок; financial market; кафедра маркетингу