Інформаційні технології проектування технічних об'єктів різного функціонального призначення - Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2009)
Розглянуто основні питання створення імітаційних математичних моделей елементів технологічного обладнання різного функціонального призначення. Запропоновано методологічний підхід до визначення відповідних конструктивно-технологічних параметрів технічних об'єктів, що розглядаються. The considered basic questions about creation a simulation of mathematical models of the elements of process equipment technological for different functional destination. Proposed methodological approach to determining the appropriate structural and technological parameters of technical objects that are considered.
Keywords: інформаційні технології проектування; information technologies of designing; технічний об'єкт; technical object; функціональне призначення; functional destination; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв