Про проектування гасу мінм'ясомолпрому УРСР - Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 1974)
В статті визначено функціональний склад ГАСУ МІнм’ясомопрому УРСР, який охоплює 10 підсистем (перспективного розвитку галузі, техніко-економічного планування, оперативного управління, управління збутом продукції, управління фінансовою діяльністю, планування, обліку і аналізу заробітної плати, управління матеріально-технічним постачанням, управління капітальним будівництвом, бухгалтерського обліку, управління кадрами. The ways of further development of the system. In the article the functional composition of kerosene MInm'yasomopromu USSR, covering 10 sub (long-term development of the sector, feasibility planning, operational management, sales, financial management, planning, recording and analysis of payroll, management of logistics, management of capital construction, accounting, human resources management.
Keywords: галузева автоматизована система управління; обчислювальний центр; industrial automatic control system; computer center; subsystem; кафедра обліку і аудиту