Ткаченко, Анастасія АндріївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2020-06-042020-06-042020Ткаченко, А. Обґрунтування складу сиркового десерту з підвищеним вмістом білку / А. Ткаченко, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31144Новий сирковий продукт буде корисним та надійним способом підтримання організму, буде компенсувати нестачу білка у харчуванні населення, що є дуже важливим, адже дефіцит білку може призвести до анемії та загострення хронічних хвороб. Такий продукт можна рекомендувати для харчування різних груп населення, а особливо тих, хто прагне отримати максимум користі при мінімальній енергетичній цінності продукту. A new curd product will be a useful and reliable way to maintain the body, it will compensate for the lack of protein in the nutrition of the population, which is very important, because a protein deficiency can lead to anemia and exacerbation of chronic diseases. Such a product can be recommended for nutrition of various population groups, especially those who seek to get the maximum benefit with the minimum energy value of the product.otherзаморожений сирковий десертсирковий десертконцентрат білкусир кисломолочнийоздоровчий харчовий продуктcurd dessertfrozen curd dessertprotein concentratecottage cheesehealthy food productкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування складу сиркового десерту з підвищеним вмістом білкуThesis