Сільській зелений туризм в Україні: сучасний стан - Батиченко, Світлана Павлівна; Лантух, Максим Володимирович (My University, 2018)
Проаналізовано сучасні тенденції розвитку підприємницької діяльності в сфері сільського туризму в Україні. The modern tendencies of development the entrepreneurial activity in the field of agro-tourism in Ukraine are analyzed.
Keywords: агротуризм; зелений туризм; агросадиба; кафедра туристичного та готельного бізнесу; agro-tourism; agriculture tourism; agro farmstead