Колтун, Аліна АндріївнаПодобій, Олена Валеріївна2025-01-162024Колтун, А. Методи вилучення антоціанів з вичавок винограду / А. Колтун, О. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 172-173https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46493Проведено аналітичний огляд літератури стосовно порівняння різних методів екстракції поліфенолів з виноградних вичавок, зосередившись на традиційних та сучасних підходах.An analytical review of the literature was conducted to compare different methods of polyphenol extraction from grape pomace, focusing on traditional and modern approaches.ukантоціанивичавки виноградуекстракціямікрохвиліanthocyaninspressing grapesextractionmicrowavesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМетоди вилучення антоціанів з вичавок виноградуThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811