Методи вилучення антоціанів з вичавок винограду - Колтун, Аліна Андріївна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2024)
Проведено аналітичний огляд літератури стосовно порівняння різних методів екстракції поліфенолів з виноградних вичавок, зосередившись на традиційних та сучасних підходах.

An analytical review of the literature was conducted to compare different methods of polyphenol extraction from grape pomace, focusing on traditional and modern approaches.
Keywords: антоціани; вичавки винограду; екстракція; мікрохвилі; anthocyanins; pressing grapes; extraction; microwaves; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів