Сподобаєва, Євгенія Євгеніївна2024-07-192024-07-192024Сподобаєва, Є. Є. Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сподобаєва Євгенія Євгеніївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 79 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44161ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпечі Г4-ПХЗС-25пряникиемульсіятиражний сиропвівсяне печивоПроєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печиваOther