Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2013-04-292013-04-292013Арпуль, О. В. Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, Т. А. Сильчук, О. О. Дудкіна // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 3-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7697У статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.otherсферифікаціямолекулярні технологіїальгінат натріюхлорид кальціюсферидобова потребаорганолептична оцінкасферификациямолекулярные технологии,альгинат натриюхлорид кальциясферысуточная потребностьорганолептическая оценкаspherificationmolecular technologysodium alginatecalcium chloridespheresdaily requirementorganoleptic evaluationкафедра готельно-ресторанної справиДослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарстваArticle