Застосування імпульсного електричного поля для очистки води - Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович (My University, 2019)
Маринін, А. І. Застосування імпульсного електричного поля для очистки води / А. І. Маринін, Р. С. Святненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 173–175.
Keywords: імпульсне електричне поле; вода; impulse electric field; water; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування