Шаповаленко, Олег ІвановичЯнюк, Тетяна ІванівнаЯненко, Олексій Пилипович2012-12-182012-12-182001Шаповаленко, О. І. Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 1. - С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4525Розглянуто спосіб оброблення пшеничних зародків електромагнітним опроміненням з метою продовження терміну зберігання. Наведено пристрій та схему обробки пшеничних зародків. A method of processing of wheat germ with electromagnetic waves in order to extend shelf life has been found. The device and the diagram of the processing of wheat germ have been shown.uk-UKпшеничні зародкитермін зберіганняелектромагнітне опроміненняwheat germshelf lifeelectromagnetic radiationкафедра технології зберігання і переробки зернаПшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості