Нові ідеї у галузі з виробництва морозива - Антонюк, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2014)
Молочна промисловість належить до стратегічно важливих галузей економіки України. Це пов'язано з тим, що молочна продукція посідає важливе місце у раціоні харчування населення України: частка витрат вітчизняних споживачів на молочні продукти становить до 15 % від загальних витрат на харчові продукти. The dairy industry is to strategically important sectors of the economy Ukraine. This is due to the fact that dairy products has an important place in the diet nutrition Ukraine, the share of expenditure of domestic consumers of dairy products up to 15% of total expenditure on food.
Keywords: морозиво; молочна промисловість; галузь; ice cream; dairy industry; industry; кафедра технології молока і молочних продуктів