Антонюк, Олена ВолодимирівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2014-11-072014-11-072014Антонюк, О. В. Нові ідеї у галузі з виробництва морозива / О. В. Антонюк, Г. Є. Поліщук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 308.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18067Молочна промисловість належить до стратегічно важливих галузей економіки України. Це пов'язано з тим, що молочна продукція посідає важливе місце у раціоні харчування населення України: частка витрат вітчизняних споживачів на молочні продукти становить до 15 % від загальних витрат на харчові продукти. The dairy industry is to strategically important sectors of the economy Ukraine. This is due to the fact that dairy products has an important place in the diet nutrition Ukraine, the share of expenditure of domestic consumers of dairy products up to 15% of total expenditure on food.otherморозивомолочна промисловістьгалузьice creamdairy industryindustryкафедра технології молока і молочних продуктівНові ідеї у галузі з виробництва морозиваOther