Удосконалення системи навчання на робочому місці за програмою TWI (навчання на виробництві) - Володченкова, Наталія Валеріївна; Накемпій, Олена Костянтинівна (My University, 2019)
У даній роботі представлено удосконалення системи навчання з питань охорони праці для працівників, що проходять стажування на робочому місці за програмою TWI (training within industry) – навчання на виробництві. Проаналізовано та запропоновано метод навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт за програмою TWI (training within industry). Даний метод передбачає поступове, покрокове навчання для щойно прийнятих працівників, яким призначено стажування і необхідно отримати вміння та навички з безпечного та ефективного виконання робіт. In this paper, the improvement of the training system on occupational safety issues for workers undergoing training in the workplace under the program TWI (training in industry) - training in manufacturing. The method of training on safety issues and safe execution of work under the program TWI (training within industry) has been analyzed and proposed. This method involves a gradual, step-by-step training for newly recruited workers who have been assigned an internship and need to acquire skills and skills for safe and efficient work execution.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; навчання; стажування; програма TWI; система навчання на виробництві; labor protection; training; internship; TWI program; training within industry