Вплив режимів роботи вальцьового верстата на вихід борошна в ентолейторі - Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович (My University, 2014)
В технологічному процесі помелу ентолейтори є допоміжним подрібнюючим обладнанням, яке встановлюється після вальцьового верстату з метою підвищення виходу борошна на системі. Режим подрібнення крупок у вальцьовому верстаті впливає на режим подрібнення крупок в ентолейторі ЕСМ-1,5. Дослідженнями встановлено, що підвищення вилучення борошна у вальцьовому верстаті від 7,5 % до 28,3 % призводить до збільшення приросту виходу борошна і в ентолейторі з 17,7 % до 28,0 %. Залежність має лінійний характер. In the manufacturing process grinding entoleytory is an auxiliary grinding equipment that is installed after roller mill to improve output flour on the system. Daily crushing roller mill in krupok affect mode grinding krupok in entoleytori ECM-1.5. Research found that the increase in extraction flour roller mill from 7.5% to 28.3% leads to an increase in output growth flour and entoleytori of 17.7% to 28.0%. The dependence is linear.
Keywords: борошно; ентолейтор; вальцьовий верстат; flour; entoleytor; roller mill; кафедра технології зберігання і переробки зерна