Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2016-09-202016-09-202015Пешук, Л. В. Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2015. - № 17. - С. 64-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24062Дефіцит білкових речовин у продуктах харчування спонукає до пошуку шляхів їх підвищення, Одним і альтернативних, природних, доступних джерел е культивовані гриби. У результаті наукового пошуку і на основі комплексних експериментальних досліджень була доведена можливість використання культивованих грибів у рецептурах варених ковбасних виробів. The deficit of proteins in food encourages the search for ways their increase is One and alternative, natural, available sources, there are cultivated mushrooms. As a result of scientific search based on the comprehensive experimental studies proved the possibility of using cultivated mushrooms in the formulation of cooked meat products.uk-UKкультові грибимодельні фаршім'ясні продуктиplaces of mushroomsmodel minced meatmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційний м’ясний продуктArticle