Інноваційний м’ясний продукт - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна (My University, 2015)
Дефіцит білкових речовин у продуктах харчування спонукає до пошуку шляхів їх підвищення, Одним і альтернативних, природних, доступних джерел е культивовані гриби. У результаті наукового пошуку і на основі комплексних експериментальних досліджень була доведена можливість використання культивованих грибів у рецептурах варених ковбасних виробів. The deficit of proteins in food encourages the search for ways their increase is One and alternative, natural, available sources, there are cultivated mushrooms. As a result of scientific search based on the comprehensive experimental studies proved the possibility of using cultivated mushrooms in the formulation of cooked meat products.
Keywords: культові гриби; модельні фарші; м'ясні продукти; places of mushrooms; model minced meat; meat products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів