Навички ділової комунікації як важлива складова професійної діяльності сучасного фахівця: до проблеми дослідження - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2023)
Розглянуто сутність та обґрунтовано важливість писемної та усної форми ділової комунікації як однієї зі складових професійної діяльності сучасного фахівця. Проаналізовано завдання різних ділової комунікації. Досліджено види ділової комунікації, що передбачають наявність різних стилів передачі ділової інформації. Визначено функції ділових комунікацій та їх специфіку.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; комунікація; ділова комунікація; професійна діяльність фахівця; communication; business communication