Дітріх, Ірина ВікторівнаІльчук, Наталія Вікторівна2018-07-112018-07-112018Дітріх, І. В. Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування / І. В. Дітріх, Н. В. Ільчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2018. – С. 432.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27966Запропоновано використання капусти сорту Романеско в рецептурі зраз рибних з метою підвищення їх біологічної цінності.капуста сорту Романескозрази рибніоздоровче харчуваннясabbage varieties Romanescоzrazy fishhealth foodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчуванняThesis