Осадча, Ганна Григорівна2014-06-262014-06-262014Осадча, Г. Г. Класифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловості / Г. Г. Осадча // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 37-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15680В сучасних умовах жорсткої конкуренції за виробництво та ринки збуту все більше приділяється увага науковим підходам управління ді-яльністю господарюючих суб'єктів. Одним із основних принципів управлінського обліку є бюджетуван-ня. Такої думки дотримуються ряд вітчизняних та зарубіжних вчених в галузі управлінського обліку. Різновидність бюджетів, що складають суб'єкти господарювання ви-значається видом діяльності. In today's fiercely competitive environment for the production and markets more scientific approach focuses on managing di economic agents' activities. One of the main principles of management accounting is budgeting-tion. Such a view is shared by a number of domestic and foreign scholars in the field of management accounting. Variety budgets that comprise entities is determined activity.uk-UKконкуренціягосподарюваннябюджетcompetitionmenage budgetкафедра обліку і аудитуКласифікація бюджетів на підприємствах харчової промисловостіOther