Гуць, Віктор СтепановичГубеня, Олексій Олександрович2015-06-202015-06-202013Гуць, В. С. Раціональні режими різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21243В харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.otherрежими різанняенерговитратихарчова промисловістьcutting conditionsenergyfood industryкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРаціональні режими різання харчових продуктівOther