Дослідження автомату для вакуумного наповнення ампул - Василькова, О. В.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2005)
Встановлено вплив форм касети механізма ущільнення, та циклу наповнення та продуктивність автомату. The influence of form tape sealing mechanism, and the cycle of filling and machine performance
Keywords: вакуумне ампулювання; vacuum ampouleing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв