Інформаційні системи як інструмент бізнесової діяльності - Шаповал, Олена Федорівна; Чорноус, Людмила Василівна; Садова, Є. А. (My University, 2011)
В тезах доповіді надані рекомендації щодо застосування інтранет-технологій як ефективного інструменту ведення бізнесової діяльності.

In thesis the problem of using intranet-technologies as effective instruments of making business are considered.
Keywords: інтранет-системи; інформаційні ситеми; електронний бізнес; intranet- systems; іnformation systems; electronic business; кафедра маркетингу