Мікропроцесорні пристрої і системи управління - Ельперін, Ігор Володимирович; Календро, Євгеній Людвігович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 1994)
У навчальному посібнику висвітлено питання використання мікропроцесорної техніки в системах автоматизації технологічних процесів. Викладено основи мікропроцесорної техніки. Описано основні технічні характеристики, склад , призначення та принципи програмування окремих мікропроцесорних контролерів ПКЛ, Ломіконт, Реміконт-110, Реміконт-130. Наведені приклади програмування для окремих контролерів. In the manual questions of use of microprocessor equipment in systems of automation of technological processes are considered. The main technical characteristics, structure, appointment and the principles of programming of separate microprocessor controlers are described: PKL, Lomikont, Remikont-110, Remikont-139. Programming examples for separate controlers are given.
Keywords: мікропроцесор; автоматизація; контролер; microprocessor; automation; controler; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка