Оптимізація геометричних параметрів двомасового маятникового гасника, еквівалентного одномасовому по частоті - Легеза, Дмитро Володимирович; Ткач, Д. Л.; Легеза, Віктор Петрович; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2007)
Розглядаються вимушені коливання двомасового маятникового гасника, еквівалентного одномасовому за частотою. We consider forced vibrations twain-mass pendulum absorber, equivalent single-mass frequency.
Keywords: віброзахистна система; амплітудно-частотна характеристика; маятниковий гасник; частота; vibroprotective system; amplitude-frequency characteristic; pendulous absorber; frequency; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.