Роль конфліктів в організації та шляхи їх подолання - Бадах, Юлія Петрівна (My University, 2014)
Конфлікти існують рівно стільки, скільки існує людина, тому що виникають вони тільки в процесі спілкування людей. Conflicts exist as long as man exists because there are just in the process of communication.
Keywords: конфлікт; організація; конкурентоспроможність; conflict; organization; competitiveness