Соціальна політика підприємств харчової промисловості - Драган, Олена Іванівна (My University, 2012)
Розглянутовагомий компонент мотиваційногомеханізму стратегічного розвитку підприємства– соціальну політику. Узагальненорезультатидослідженьщодовивчення досвідуформування ефективної соціальної політики на підприємствах харчової промисловості. Сформовані основні завдання, механізм реалізації соціальної політики на підприємствах харчової промисловості. Consideredan importantcomponent ofmotivation mechanismof strategicenterprise development-social policy.The results ofresearch onlearningexperience in formingeffective social policyin the food industry. Formedbasic tasks, mechanisms ofsocial policyin the food industry.
Keywords: соціальні стандарти; соціальна політика; розвиток; формування; підприємство; харчова промисловість; досвід; social standards; development; social policy; formation; business; food; experience; кафедра економіки праці та менеджменту