Бойченко, Марія СтаніславівнаАнісімова, Анна ВячеславівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2016-10-192016-10-192016Розширення асортименту м'ясо-рослинних консервів / М. С. Бойченко, А. Анісімова, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 309.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24442Консерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.uk-UKм’ясні продуктирослинні добавкибіологічна цінністькомбіновані продуктиmeat productsherbal supplementsbiological valuecombined productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м’ясо-рослинних консервів