Соколенко, Анатолій ІвановичМаксименко, Ірина ФаддеївнаБілик, Олена АнатоліївнаБабіч, Оксана Вікторівна2012-06-262012-06-262011Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1850Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.uk-UKсолодmaltзамочуваннявологопоглинанняаераціядинамікадифузіяsoakingmoistureaerationdynamicsdiffusionкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТехнологічні особливості процесів замочування зерна