Семенова, Анастасія Борисівна2015-05-292015-05-292015Семенова, А. Б. Дослідження ступеню засвоюваності білків хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна та вівсяних і гречаних пластівців в умовах in vitro / А. Б. Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнар наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–24 квіт. 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20895Представлено результати досліджень фізіологічної цінності хлібобулочних виробів. Зокрема, інтенсивність перетравлювання білків нових видів хліба в умовах in vitro. Встановлено позитивний вплив застосування вівсяних та гречаних пластівців в технології хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна.uk-UKхлібобулочні виробифізіологічні властивостіперетравлюваність білківсуцільнозмелене пшеничне борошновівсяні пластівцігречані пластівцікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлебобулочные изделияфизиологические свойстваперевариваемость белковцельносмолотая пшеничная мукаовсяные хлопьягречневые хлопьяbakery productsphysiological propertiesdigestibility of proteinswhole-wheat flouroat flakesbuckwheat flakesДослідження ступеню засвоюваності білків хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна та вівсяних і гречаних пластівців в умовах in vitroThesis