Дослідження ступеню засвоюваності білків хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна та вівсяних і гречаних пластівців в умовах in vitro - Семенова, Анастасія Борисівна (My University, 2015)
Представлено результати досліджень фізіологічної цінності хлібобулочних виробів. Зокрема, інтенсивність перетравлювання білків нових видів хліба в умовах in vitro. Встановлено позитивний вплив застосування вівсяних та гречаних пластівців в технології хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна.
Keywords: хлібобулочні вироби; фізіологічні властивості; перетравлюваність білків; суцільнозмелене пшеничне борошно; вівсяні пластівці; гречані пластівці; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; хлебобулочные изделия; физиологические свойства; перевариваемость белков; цельносмолотая пшеничная мука; овсяные хлопья; гречневые хлопья; bakery products; physiological properties; digestibility of proteins; whole-wheat flour; oat flakes; buckwheat flakes