Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаКасьянова, Надія ОлександрівнаТуркова, Ганна МиколаївнаТуркова, Тетяна Миколаївна2013-03-132013-03-132012Перспективи використання сої у виробництві морозива / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Г. М. Туркова, Т. М. Туркова // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6806Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту. The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.uk-UKморозивофруктозасоєвий білоксоєвмісний білковий компонентfructoseice creamsoybean proteinprotein component of soybeanкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання сої у виробництві морозиваArticle