Перспективи використання сої у виробництві морозива - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Ганна Миколаївна; Туркова, Тетяна Миколаївна (My University, 2012)
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту. The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.
Keywords: морозиво; фруктоза; соєвий білок; соєвмісний білковий компонент; fructose; ice cream; soybean protein; protein component of soybean; кафедра технології молока і молочних продуктів