Мукоїд, Роман МиколайовичІванов, Євгеній ІгоровичВасилів, Володимир Павлович2019-01-102019-01-102018Мукоїд, Р. М. Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси та природокористування. - 2018. - Том 10, № 3-4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28703Метою дослідження було виготовлення квасу з використанням екстракту шипшини, плодово-ягідних сиропів журавлини, брусниці, калини, глоду та свіжого імбиру.квасфункціональний напійплодово-ягідні сирописпиртове бродіннямолочнокисле бродіннямолочнокислое брожениекvassfunctional drinkfruit and berry syrupsalcohol fermentationlactic fermentationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВиготовлення квасу з нетрадиційної сировиниArticle