Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини - Мукоїд, Роман Миколайович; Іванов, Євгеній Ігорович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2018)
Метою дослідження було виготовлення квасу з використанням екстракту шипшини, плодово-ягідних сиропів журавлини, брусниці, калини, глоду та свіжого імбиру.
Keywords: квас; функціональний напій; плодово-ягідні сиропи; спиртове бродіння; молочнокисле бродіння; молочнокислое брожение; кvass; functional drink; fruit and berry syrups; alcohol fermentation; lactic fermentation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства