Залежність зміни окисно-відновного потенціалу (ОВП) при світловому випромінені - Святненко, Роман Сергійович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2023)
Метою роботи було дослідити залежність зміни окисно-відновного потенціалу (ОВП) при світловому випромінені зеленим лазером з довжиною хвилі 532 нм та максимальною потужність 500 мВт.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; вода; окисно відновний потенціал; випромінення; water; oxide potential; vaporization