Пєтухова, Ольга Михайлівна2012-02-172012-02-172012https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/268Проаналізовано сучасний стан, особливості, тенденції та основні напрями розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України в умовах міжнародної інтеграції та вплив фінансово-економічної кризи. Доведено, що підприємства харчової промисловості, які здійснюють інноваційну діяльність у значних масштабах, володіють високим інтелектуальним потенціалом ;основні зусилля спрямовують на підтримку вже існуючого рівня розвитку, більш ефективну організацію інноваційної діяльності та покращення управління інноваціями з метою подальшого інноваційного розвитку підприємств.The current state, features, trends and key areas of innovation of the food industry of Ukraine in international integration and the impact of financial crisis. It is proved that the food industry engaged in innovative activities in large scale with highintellectual potential, the main effort directed to support the existing level of development, more effective organization of innovation and improve innovation management with a view to further development of innovative enterprises.otherтоварна інноваціяproduct innovationтехнологічна інноваціяринкова інноваціямаркетингова інноваціяуправлінська інноваціяінноваційна діяльністьфінансово-економічна кризапідприємства харчової промисловостіtechnological innovationmarket innovationmarketing innovationmanagement innovationinnovationfinancial and economic crisisthe food industryкафедра маркетингуТипи інновацій та їх реалізація в харчовій промисловості Україні