Необхідність спеціалізації підприємств роздрібної торгівлі як засіб успішного функціонування на ринку - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2014)
Розглядається необхідність спеціалізації роздрібних торговельних підприємств як спосіб забезпечення споживчих вимог та ефективного функціонування на ринку. The necessity of retailers' specialization as the method of consumers' demand insurance and the effective functioning on the market is examined.
Keywords: торгівля; роздрібне торговельне підприємство; спеціалізація; trade; retailer; specialization; кафедра маркетингу