Оцінка ефективності економіки України за індексом глобальної конкурентоспроможності - Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Проаналізовано рейтинг конкурентоспроможності України за даними Всесвітнього економічного форуму, а також Індексу глобальної конкурентоспроможності Rating of competitiveness of Ukraine is analysed according to the World Economic Forum (WEF), as well as Global Competitiveness Index
Keywords: всесвітній економічний форум; конкурентоспроможність країни; індекс глобальної конкурентоспроможності; index of global competitiveness; world economic forum; country competitiveness; кафедра економічної теорії