Оцінка результативності інтегрованої системи менеджменту - Яремич (Пенчук), Ганна Сергіївна (My University, 2013)
Управління результативністю — управління діяльності підприємства, основна увага якої фокусується на постановці правильних цілей, які забезпечать корисність діяльності підприємств, тобто дозволять підприємству отримати максимальний прибуток, без якого підприємство не може бути результативним та ефективним та задовольнити потреби споживчого сектору. Performance Management - management of the company, the focus of which is focused on setting the right goals that will ensure the usefulness of enterprises, that will allow companies to maximize profits, without which the company may not be efficient and effective and meet the needs of the consumer sector.
Keywords: менеджмент; підприємство; результативність; management; enterprise; performance; кафедра економіки праці та менеджменту