Контактний спосіб вимірювання температури електропровідних розплавів і пристрій для його здійснення (Патент на винахід № 25128) - Орловський, Юрій Володимирович; Бєляєв, Юрій Борисович; Глазунов, Сергій Георгійович; Авдєєв, Сергій Олегович (My University, 2002)
Контактний спосіб вимірювання температури електропровідних розплавів і пристрій для його здійснення. Контроль параметрів температури плавлення металів контактним методом датчиками термоелектрорушійної сили в металургійному виробництві. The contact temperature measurement method of electrically conductive melts and device for its implementation. Parameters control the melting point metal contact method sensors thermoelectric power in the metallurgical industry.
Keywords: електрод; electrode; термопара; thermocouple; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка